solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN IŞIK, GENÇLERİMİZ TARİHİMİZİN IŞIĞIYLA GELECEĞE BAKMALI

Gürsu Belediyesi, lise son sınıf öğrencileri için düzenlediği kültür gezilerinde, gençleri ecdadın izleriyle buluşturuyor. Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık’ın katılımıyla, Tophane Meydanı'nda...

BAŞKAN IŞIK, GENÇLERİMİZ TARİHİMİZİN IŞIĞIYLA GELECEĞE BAKMALI
  • 17 Ekim 2018, Çarşamba 0:00

Gürsu Belediyesi, lise son sınıf öğrencileri için düzenlediği kültür gezilerinde, gençleri ecdadın izleriyle buluşturuyor.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık’ın katılımıyla, Tophane Meydanı'ndan startı verilen gezi programında, Gürsu Yıldız Anadolu Lisesi'nden 180 son sınıf öğrencisi Bursa’nın tarihi mekanlarını gezdi.

Gürsu Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen “Geçmişten Geleceğe Ecdadın İzinde Kültür Gezileri” kapsamında düzenlenen geziler, her hafta, rehber eşliğinde yapılmakta.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Bu sene bin 100 öğrencimizi Bursamız’ın tarihiyle buluşturacağız. Tarih ve kültürünü bilen gençler, millet olma bilinciyle sağlam toplumlar oluştururlar. Tarihini bilen ve tarihine sahip çıkan yeni nesillerimiz aydınlık yarınlarımıza ışık tutacaktır. Bu bilinçle gençlerimizi Bursamız’ın tarihiyle buluşturuyoruz” dedi.

Kültür gezileri kapsamında; Tophane, Osmangazi ve Orhangazi Türbeleri, Ulu Camii, Yeşil Camii, Yeşil Türbe, Orhan Camii, Kapalı Çarşı, Emirsultan, Muradiye Külliyesi, Panaroma 1326 Fetih Müzesi’ne geziler yapılmakta. Geziler sırasında katılımcılara ücretsiz öğle yemeği ve çeşitli ikramlar sunulmakta.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık