solyanreklam
sagreklam

SOSYAL MEDYA EKİBİNİN HATASI BAŞKAN SOYER'İ ZORDA BIRAKTI

Politikaciların sosyal medya hesaplarını yöneten çalışanların yaptığı hatalar sonucu zorda kaldığı çok yaşanan bir durum . Yapılan hata sonucu zorda kalan isimlere bugün bir yenisi daha eklendi.. Ak Parti Genel Başkan Yardımdısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ,yaptığı paylaşımda ''' İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı troll hesabından atacağı tweeti kendi hesabından attı. Tek çalışma alanları PR ve algı diyorduk ama onu da beceremediler.''dedi

SOSYAL MEDYA  EKİBİNİN HATASI  BAŞKAN SOYER'İ ZORDA BIRAKTI
  • 25 Mayıs 2020, Pazartesi 18:20

Sosyal Medya'nın  yaygınlaşması ve etkin  güç olması nedeniyle   politikacıların  en çok kullandıkları  ya da kullanmaya çalıştıkları  bir mecra  olduğu  gerçek. Ancak, çoğu zaman  bu  platformları   politikacıların kendilerinin değil , yardımcı  çalışanlarının  kullanması   başlarına  iş  açmıyor da değil.Bugün  bu  nedenle  başı ağrıyan  kişi ise  İzmir  Büyükşehir Belediyesi Başkanı  Tunç Soyer oldu.

Ak Parti  Genel  Başkan Yardımcısı ve İzmir  Milletvekili   Hamza Dağ ,twitter  hesabından  yaptığı  paylaşımla  '' İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı troll hesabından atacağı tweeti kendi hesabından attı.Tek çalışma alanları PR ve algı diyorduk ama onu da beceremediler'' diyerek  Başkan Soyer'i suçladı..

Genel Başkan Yardımcısı  Dağ  ,daha sonra   yaptığı  ikinci  bir  tweet  paylaşımda ise  ''Siz hizmet edin ve çalışın,  İzmirliler sizi över zaten. Bu sayede trol hesaplarla da uğraşmak zorunda kalmazsınız'' diyerek  Soyer'e  seslendi..

 

Soyer'in başına  gelen   bu  durum  daha  önce  Ak Partili  ünlü isimlerinde   başına gelmişti .En bilineni   Bursa  Büyükşehir  Belediye Başkanı iken  Recep Altepe'nin  yaptığı  paylaşım idi.Altepe'nin Bursa Belediye Başkanı iken resmi Twitter hesabından attığı tweet, sosyal medyada sahte hesap kullandığını ortaya çıkarmıştı.

 

 

Yine  uzun bir süre   Kayseri  Büyükşehir  Belediye  Başkanlığı  yapan  Mehmet  Özhaseki'nin   Çevre ve Şehircilik  Bakanı  iken hesaplarından   yapılan   paylaşımlarda  unutulmadı.

TROLL HESAPTAN YAZACAKKEN, YANLIŞLIKLA KENDİNDEN ATTI

Bakan Özhaseki’nin  attığı bu tweet ilk önce anlamlandırılmazken, gerçek sonradan ortaya çıktı. Bakan Mehmet Özhaseki, “RTE Gönüllüsü” adlı hesaptan atacağı tweeti yanlışlıkla kendi hesabından attı. Aradan bir süre geçtikten sonra Bakan Özhaseki, mesajı sildi ve aynı mesaj “RTE Gönüllüsü” adlı hesaptan paylaşıldı fakat daha sonra tweetler yine silindi.

Anlaşılan  sosyal medyada  aktif  olarak  yer  almak isteyen  politikacıların , başlarının ağrımaması  için  hizmet aldıkları  kişilere  ciddi  bir  eğitim   aldırmaları şart...

 

Kaynaklar:

https://ilerihaber.org/icerik/bursa-buyuksehir-belediye-baskani-hesaplari-karistirdi-sahte-hesap-yerine-kendi-hesabini-kullandi-63750.html

https://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/bakan-ozhaseki-twitterda-hesaplari-karistirdi-1572260/

 

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık