solyanreklam
sagreklam

AVLU34’de Alışveriş Başlıyor

İçerisinde 77 mağazanın ve Arnavutköy’ün ilk sinema salonunun yer alacağı aynı zamanda ilçeye sosyal ve kültürel alanda büyük katkı sağlayacak, AVLU34 Alışveriş merkezi açılıyor. ...

AVLU34’de Alışveriş Başlıyor
  • 06 Aralık 2018, Perşembe 9:05

İçerisinde 77 mağazanın ve Arnavutköy’ün ilk sinema salonunun yer alacağı aynı zamanda ilçeye sosyal ve kültürel alanda büyük katkı sağlayacak, AVLU34 Alışveriş merkezi açılıyor.

Arnavutköy’ü cazibe merkezi yapacak projelerden biri olan AVLU34 Alışveriş ve Yaşam Merkezi açılıyor. Vatandaşların, iş yaşamının dışında kalan zamanın önemli bir kısmını geçireceği bu merkez, alışverişin yanında eğlence mekânı olarak da değerlendirilecek. Ayrıca AVLU34, kültür sanat etkinliklerinin de düzenlendiği bir mekân haline gelecek.

Arnavutköy’ün ilk sinema salonu AVLU34’de

Arnavutköy’ün ilk sinema salonunun yer alacağı AVLU34, kültür merkezi ve sosyal tesisler ile sanatın ve kültürün tüm renklerini taşıyacak. Ayrıca vizyona yeni girecek yerli ve yabancı filmlerle buluşacak olan Arnavutköylüler, bu sayede hayatın karmaşasından kaçma imkânı sağlayacakları ve sosyalleşecekleri bir mekâna sahip olacaklar. Ayrıca mağazaların yer alacağı alışveriş merkezinde, vatandaşlar ihtiyaçlarına dair her ürünü bulabilecekler.

AVLU34, 77 mağazaya ev sahipliği yapacak

51 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip olacak alışveriş ve yaşam merkezi, içerisinde 77 mağazaya ev sahipliği yapacak. 5 kat olarak inşa edilen alışveriş merkezi; 3 bin metrekare yeme içme alanı, 840 metrekare sosyal tesis, 434 koltuklu kültür merkezi, 695 tezgâhlı kapalı Pazar, 440 araçlık otopark ve eğlence alanlarını bünyesinde barındıracak.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık