solyanreklam
sagreklam

Alamut Halkı Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Bozdoğan ilçesine bağlı Alamut Mahallesi halkı, mahalleye verdiği hizmetlerden dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na bir yemek düzenleyerek teşekkür etti.

Alamut Halkı Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti.
  • 06 Aralık 2017, Çarşamba 14:54

Alkışlarla mahalleye gelen Çerçioğlu’na özellikle kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Davul zurnayla karşılanan "Topuklu Efe" vatandaşlarla tek tek tokalaştı.

Yemekte konuşan Alamut Mahallesi Muhtarı Mehmet Pehlivan "Muharrem aşuresiyle birlikte başkan Çerçioğlu'na köyümüze yaptığı hizmetlerden dolayı yemek düzenledik. Mahallemizin yolları yapıldı. Büyükşehir’in hizmetlerinden memnunuz. Yaptığı yatırımlardan dolayı kendisine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

ÖZLEM BAŞKAN VARSA SORUN YOK

Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın ise çok yakında Alamut'un sokaklarına  parke taşı döşenmeye başlanacağını söylerken "Özlem Başkan'dan Alamut'a yüzme havuzu, halı saha ve park yeri talep ettik, o da bizi kırmadı. Özlem Başkan varken sorun yok demektir. Allah onu başımızdan eksik etmesin" diye konuştu.

ÇERÇİOĞLU’NDAN ALAMUT’A YATIRIM MÜJDESİ

"Çağdaş, demokratik, laik Türkiye'nin aydınlık yüzünü temsil eden Alamutlular" diyerek vatandaşları selamlayan Özlem Çerçioğlu "Davetiniz ve güzel karşılamanız için çok teşekkür ederim. Sözüm söz; yaza kadar yüzme havuzu buraya gelecek. Haziran ayında okullar kapandığında çocuklarımız yüzme havuzuna kavuşmuş olacak. Park yerini, halı sahayı da hazirana kadar sizlere teslim edeceğiz" sözleri büyük alkış aldı. Muhtar Pehlivan'ın arıtma tesisi ve mahalle yolunun asfaltlanması talebini kırmayan Başkan Çerçioğlu, yolun hemen asfaltlanması talimatını verdi. Çerçioğlu arıtma tesisinin de bir ay içerisinde köye kazandırılacağını söyledi.

Başkan Çerçioğlu konuşmaların ardından Alamut halkıyla birlikte Büyükşehir konservatuarı tarafından söylenen türkülere eşlik etti.

Mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Çerçioğlu’na teşekkür eden Alamut halkı, başkana üzerinde "Özlem Çerçioğlu" yazan aşureden ikram etti. Yemeğe yoğun katılım gösteren vatandaşlar Başkan Çerçioğlu ile hatıra fotoğrafı çekildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık