solyanreklam
sagreklam

AĞRI'DA 1301 AHIR ŞEHİR DIŞINA ÇIKARILACAK

Murat Nehri Millet Vadisi projesi, Taşlıçay Deresi ve Sosyal Donatı alanı projesi, 1301 ahırın şehir merkezi dışına çıkarılması projesi, Fırat mahallesi kentsel dönüşüm projesi ile birlikte her mevsime uygun çocuk oyun evi projelerinin startının verildiğini söyledi.

AĞRI'DA 1301 AHIR ŞEHİR DIŞINA ÇIKARILACAK
  • 03 Temmuz 2020, Cuma 1:07

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum’un Ağrı’ya gerçekleştirdiği ziyarette, yerel seçim süresince Ağrı’da kendisi tarafından vatandaşlara belirtilen Projelerinin başlayacağını ifade eden Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan; Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a sunduğu brifingin ardından, Murat Nehri Millet Vadisi projesi, Taşlıçay Deresi ve Sosyal Donatı alanı projesi, 1301 ahırın şehir merkezi dışına çıkarılması projesi, Fırat mahallesi kentsel dönüşüm projesi ile birlikte her mevsime uygun çocuk oyun evi projelerinin startının verildiğini söyledi.


Belediye Başkanı Savcı Sayan, dünyada olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan pandemi süreci dolayısıyla çalışmalarda oluşan gecikmenin ardından söz verdiği projelerin yapımına başlanılacağını ifade ederek; “Geçtiğimiz yılsonu Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’un ilimize gerçekleştirdiği ziyarette, Ağrı Belediyesi olarak planladığımız projeleri sunmuştuk. Yaşanan olumsuzlukların ardından normalleşme sürecine girmiş bulunmaktayız. Sayın Bakanımız ile yaptığımız görüşmelerde planladığımız, Murat Nehri Millet Vadisi projesi, Taşlıçay Deresi ve Sosyal Donatı alanı projesi, 1301 ahırın şehir merkezi dışına çıkarılması projesi, Yüzüncü yıl mahallesi kentsel dönüşüm projesi, Fırat mahallesi kentsel dönüşüm projesi ile birlikte çocuk oyun evi projelerinin yapımına başlıyoruz. Bir diğer projem olan ve Bakanlık düzeyinde sürekli istişare halinde bulunduğum Ağrı Dağı turizme açılması projesi de gerçekleşiyor. Ayrıca; Ağrı Belediyesi hizmet binası yapımı, ordu evi, Valilik binası, Adliye binası, Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının da yapımı dahil olmak üzere, Leylekpınar mahallesinde arsa tahsisinin de yapıldığını belirtmek isterim. Ağrı’mıza sağlanan imkânlardan dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere sayın Bakanlarımıza ilimiz adına teşekkür ediyorum. Ağrı’yı Doğu’nun parlayan yıldızı yapmak için gerekli tüm girişimler ve çalışmaları gerçekleştirerek Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde ilimizi geleceğe taşıyacağız.Söz verdik ve yapıyoruz.’

HABERE AİT VIDEO


HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık