solyanreklam
sagreklam

KURTUL MAHALLE KONAĞI DUALARLA AÇILDI

KURTUL MAHALLE KONAĞI DUALARLA AÇILDI

KURTUL MAHALLE KONAĞI DUALARLA AÇILDI
  • 14 Eylül 2018, Cuma 0:00


Mahallere kazandırdığı sosyal tesisleri, kültür merkezleri ve konaklarla birlikte vatandaşa kaliteli hizmet anlayışını benimseyen Gemlik Belediyesi’nin yeni eseri Kurtul Mahalle Konağı, düzenlenen törenle hizmete girdi.
  Toplam 580 metrekare inşaat alanına sahip, Sağlık Evi, muhtarlık birimi, lokanta ve köy kahvesinin yanı sıra atölye, çok amaçlı salon ve dinlenme alanlarının da yer aldığı Kurtul Mahalle Konağının açılış törenine, Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Avcı ve Vedat Büyükgölcigezli’nin yanı sıra Gemlik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Beki, Kurtul Mahalle Muhtarı Hüseyin Gölova, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, STK ve dernek temsilcileri, mahalle halkı ile çok sayıda davetli katıldı.
  Törende açılış konuşmasını yapan Kurtul Mahalle Muhtarı Hüseyin Gölova, Kurtul’a yapılan hizmetlerden ötürü Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a teşekkür ederek, “Belediye Başkanımız mahallemizde çok büyük ve önemli projelere imza attı. Kendisine bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum. Bu güzel hizmetlerin devamını diliyorum” diye konuştu.
  Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da, hizmet halkasına güzel bir halka daha eklemenin gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. “2018’in Ocak ayında başlatmış olduğumuz her hafta ya bir temel atma ya da bir açılış geleneğini sürdürüyoruz” diye konuşan Başkan Yılmaz, “Kurtul Mahallemiz bizim için çok önemli. Yol üzerinde kalan bir köyümüz. İstedik ki bu köye uğrayan insanlar, bu köyün güzelliklerini yaşasınlar. Burada gelip dinlenerek, hoşça vakit geçirebilsinler. 12 ay boyunca ülkenin birçok yöresinde gelen zeytin tüccarlarının köyümüzün güzellikleri yaşasınlar” dedi. Gemlik’te hizmet kervanının büyümeye devam ettiğini ifade eden Başkan Yılmaz, “Bizler AK Partili Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşları olarak, milletimize kendimizi adamış durumundayız. Milletvekillerimiz, Bakanlarımız, ilçe başkanlarımız ve her birimiz gece gündüz demeden milletimizin derdi ile dertlenmeyi, onların sorunlarına en kısa zamanda çözüm bulmayı kendimize şiar edinmişiz” dedi. Sağlık ocakları, mahalle konakları, spor tesisleri, okullar, toplu konutlar, çevre düzenlenmeleri ile Gemlik’in çehresinin değiştiğini kaydeden Başkan Yılmaz, “Elbette ki bunlar güçlü kadrolar, çalışkan ekiplerle oluyor. Şimdiye kadar da birçok belediye başkanı geldi geçti, birçok siyasi parti iktidar oldu, milletvekilleri seçildi. Bu millet bu güzel hizmetleri ancak şimdi alabiliyorlar” diye konuştu. Kurtul Mahalle Konağının Gemlik’e ve köy halkına hayırlı olmasını dileyen Başkan Yılmaz, emeği geçenlere teşekkür etti.
  AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık da, Mahalle Konağının köy halkına hayırlı olmasını dileyerek, “Gemlik’e rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal belediyecilik anlayışını da kazandıran belediye başkanımızı ve ekibini kutluyorum. Rabbim onlardan razı olsun” dedi. “Hizmet etmek bizlerin görevi ancak, hizmetleri yaparken ihtiyaçlara göre, inisiyatif kullanarak, bu hizmeti halk olarak yapabilmek büyük bir meziyettir” diye konuşan Işık, AK kadroların her zaman bu ilke üzerine hareket ettiklerini dile getirdi. Mahalle konağının Gemlik’e ve Kurtul’a hayırlı olmasını temenni eden Işık, emeği geçenlere teşekkür etti.
  Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş da, “Belediyemizin her hafta ya bir açılış ya da bir temel atma töreni, hizmetlerinin bugün ki bölümünde çok önemli bir hizmet daha gerçekleşmiş oluyor. Hizmete giren bu konaklar, yapılan bu eserler ile birçok sorun ortadan kalkıyor. Tabi ki bu gelişen ve güçlenen Türkiye’nin getirdiği bir tablodur. Bugün yapılan hizmet bütün vatandaşlarımıza ve köyümüze güzellik katacaktır. Biz bu vesile ile Belediye Başkanımıza ekibine emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Bu hizmet binasının Kurtul halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
  Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı’nın okuduğu dua ile birlikte Kurtul Mahalle Konağı hizmete açıldı.
  
  




HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık