solyanreklam
sagreklam

FESTİVALDE 'MEHMET ERDEM' RÜZGÂRI

FESTİVALDE 'MEHMET ERDEM' RÜZGÂRI

FESTİVALDE 'MEHMET ERDEM' RÜZGÂRI
  • 10 Eylül 2018, Pazartesi 0:00


Gemlik Kaymakamlığı, Gemlik Belediyesi ve Gemlik Kent Konseyi ile birlikte organize edilen 4.Uluslararası Gemlik Zeytini Festivalinin final gecesinde ünlü Türk Pop Müziği Sanatçısı "Mehmet Erdem" Engelsiz Kafede, Gemliklilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Konsere, çevre il ve ilçelerden de çok sayıda gelen oldu.
  Son albümü Neden Böyleyiz’in çıkış parçası “Hara” isimli şarkısı ve tüm eserlerini seslendiren Mehmet Erdem'e binlerce kişi eşlik etti.
  Konser arasında sahneye çıkan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, kültürel ve sosyal projeler kapsamında gençleri de unutmadıklarını belirterek, “Gençler bizim geleceğimiz. Geleceğimize yatırım yaparken, onların sosyal ve kültürel faaliyetlerden de mahrum kalmaması için çaba gösteriyoruz” dedi.
  AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık da, kısa bir selamlama konuşması yaparak organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.
  Konuşmaların ardından ünlü sanatçıya, festival anısına çeşitli hediyeler takdim edildi. Yaklaşık 2 saat süren konserde, Ünlü Sanatçı Mehmet Erdem birbirinden güzel eserlerle festivale katılanları coşturdu. Ahmet Kaya şarkılarını da seslendiren Mehmet Erdem’e binlerce hayranı cep telefonu ışıklarıyla eşlik etti. Konser havai fişek gösterisi ile sona erdi.
  
  
  
  
  





BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık