solyanreklam
sagreklam

EĞİTİM SETLERİ ÖĞRENCİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR

EĞİTİM SETLERİ ÖĞRENCİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR

EĞİTİM SETLERİ ÖĞRENCİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR
  • 24 Eylül 2018, Pazartesi 0:00


Gemlik Belediyesinin geleneksel hale getirdiği ilkokula yeni başlayan öğrencilere yönelik “Okuma Yazma Öğreniyorum, eğitim seti ve kitap dağıtımı devam ediyor.
  Her yıl eğitim ve öğretim yılının başlarında uygulamaya konulan ve 5.si gerçekleşen eğitim seti ve kitap dağıtım törenleriyle ilgili konuşan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Eğitim ve Öğretime büyük önem veriyoruz. Çocuklar bizim geleceğimizdir. Bizler de geleceğimize yatırım yapıyoruz” dedi.
  Gemlik’te 300 olan derslik sayısının son 10 yılda 600’ü aştığına dikkat çeken Başkan Yılmaz, “50-60 kişilik sınıflardan, 20-25 kişilik sınıflarda eğitim ve öğretim görme dönemi başladı” diye konuştu. Gemlik’in eğitim ve sağlık alanında en sorunsuz kentlerden biri haline geldiğini ifade eden Başkan Yılmaz, eğitim ve öğretime yönelik destekleri sürdüreceklerini açıkladı.
  Şehit Öğretmen Etem Yaşar, Ayşe Ziver Karataş ve Çınar İlkokullarında öğrenciler tarafından sevgi seliyle karşılanan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, hem öğrenciler, hem velileri hem de öğretmenlerle sohbet ederek, hatıra fotoğrafları çektirdi. Eğitim Setlerinin dağıtımı ilçedeki 10 ilkokulda devam edecek.
  
  




HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık