BAŞARI BELGEM İLE GELDİ

• 20 Eylül 2018, Perşembe 0:00

Belediye Gençlik Merkezinde (BelGem) 2017-2018 Öğretim yılında başarılı ve örnek davranışlarıyla takdir toplayan öğrencilere plaket ve hediye takdim töreni düzenlendi.
  Törene Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Belediye Başkan Yardımcıları Kadir Erol ve Ahmet Avcı’nın yanı sıra Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Turan, BelGem görevlileri ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
  Ödül takdim töreninde bir konuşma yapan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, BELGEM’de eğitim gören öğrencilerin hayal ettikleri üniversitelere gidebilmeleri için verdikleri desteğin amacına ulaşmasından büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitimlerine destek olmak için tüm imkânlarımızı kullanmaya devam edeceğiz” dedi.
  İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran da, Belgem öğretmen ve öğrencilerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
  Konuşmaların ardından başarılı öğrencilere hediye ve plaketleri takdim edildi. Günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla tören sona erdi.