solyanreklam
sagreklam

ÜRETİM KAMPI RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

ÜRETİM KAMPI RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

ÜRETİM KAMPI RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU
  • 16 Temmuz 2018, Pazartesi 0:00

Eskiehir Bykehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Bakanlna bal Genlik Merkezi tarafndan Kzlinler Mahallesinde retim Kamp etkinlii dzenlendi.

Eskiehir Bykehir Belediyesi Genlik Merkezi tarafndan genlerin, ky yaamn tanma, ekolojik yaam mcadelesinden haberdar olma ve grup almasn renmelerini salamak amacyla Kzlinler Mahallesinde retim Kamp dzenlendi. 40 kiinin katlm gsterdii kampta arpa bime, balya sarma, kabak ve pancar ekimi seminerleri dzenlendi. St sama, yumurta toplama ve tandrda ekmek yapm uygulamalarna katlan genler, akam olduunda da kydeki ailelerle birlikte film izledi.

Kzlinler Mahallesinin yan bandan geen Porsuk ay kenarnda kamp adrlarnda konaklayan genler sabahn erken saatlerinde uyanp ky ileri ile megul oldu. Sabah salan stleri kaynatarak katlmclara ikram eden kyller, ehirden gelen genlerle ok iyi vakit geirdiklerini ifade ettiler.

retim kampndaki genlerin kendilerine ky ilerinde yardm ettiklerini belirten mahalleliler Biz burada yaamay ok seviyoruz ve bu ehrin yorgunluundan uzak dinlendirici yaamdan gelecek nesillerinde haberdar olmasn istiyoruz. retim Kamp sayesinde buraya gelen genlere hem bildiklerimiz retiyor hem de onlarla keyifli vakit geiriyoruz. Bunu salayan Eskiehir Bykehir Belediyesine ok teekkr ederiz eklinde konutular. retim kampna Kocaelinden katlm gsteren Suzi zdemir ise retim Kampndan sosyal medya aracl ile haberdar oldum. Kampta ilk defa bir inee dokundum ve st sadm bu ok zel bir ey benim iin. ehirlerdeki monoton yaamdan yorulan bizleri bir nebze olsun dinlendiren bu etkinlii dzenleyen Bykehir Belediyesine ok teekkr ederim dedi. Kampa ocuklar ile birlikte katlan aileler ok deerli bulduklar bylesine gzel bir etkinlik dolaysyla Bykehir Belediyesine minnettar olduklarn ifade ettiler.

Bykehir Belediyesi yetkilileri, retim Kamp ile genlerin ky yaantsn tanmalarn, ekolojik yaam mcadelesini anlamalarn, retim ve tketim dengesini renmelerini, retim aamalarn yerinde grmelerini ve grup almasn renebilmelerini salamay amaladklarn ifade ettiler.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık