solyanreklam
sagreklam

SES KARDEŞİM KARAVANI ESKİŞEHİR’DE

SES KARDEŞİM KARAVANI ESKİŞEHİR’DE

SES KARDEŞİM KARAVANI ESKİŞEHİR’DE
  • 13 Temmuz 2018, Cuma 0:00

Eskiehir Bykehir Belediyesi tarafndan Eskiehire davet edilen Ses Kardeim Ekibi, ESMEK Yaz Okullarnda eitim gren rencilere grme engelli ocuklar iin kitap okuttu.

Grme engelli ocuklar iin ortaokul rencilerine kitap seslendirten gezgin-blogger Fsun Bay Canbay ve Murat Can Canbay, bir sosyal sorumluluk projesi olarak gelitirdikleri Ses Kardeim projesi kapsamnda Bykehir Belediyesi Genlik Merkezi tarafndan Eskiehire davet edildi. Gittikleri yerlerdeki ocuklarla grme engelli ocuklar arasnda bir ses kprs oluturmay hedeflediklerini belirten Ses Kardeim ekibi, ESMEK Yaz Okullarnda eitim gren ortaokul rencilerine kitap okuttu. Kk bir seslendirme stdyosuna dntrdkleri klasik minibste ocuklara kitap okutan Ses Kardeim Ekibi proje kapsamnda ocuktan ocua, ocuk sesiyle ulaarak hem grme engellilerin hayal glerinin geliiminde katkda bulunmay hem de ocuklarda farkndalk ve gnllk bilinci oluturmay amaladklarn belirttiler.

Ses Kardeim projesi ekibi kendilerini buraya davet ettikleri ve ocuklar arasnda ses kprs oluturmalarna yardm ettikleri iin Bykehir Belediyesi yetkililerine teekkr ettiler.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık