solyanreklam
sagreklam

MASAL ŞATOSU 4. ÇOCUK AKADEMİSİ SONA ERDİ

MASAL ŞATOSU 4. ÇOCUK AKADEMİSİ SONA ERDİ

MASAL ŞATOSU 4. ÇOCUK AKADEMİSİ SONA ERDİ
  • 13 Temmuz 2018, Cuma 0:00

Eskiehir Bykehir Belediyesi Masal atosunun bir gelenee dntrd, bu yl 4.s dzenlenen ocuk Akademisi'nde eitim gren ocuklar kurslar baarl bir ekilde tamamlayarak sertifikalarn aldlar.

Her yl dzenli olarak 7 farkl branta eitim veren ocuk Akademisi'nde bu yl Yaratc Drama, Nostaljik ocuk Oyunlar, Yaratc Dnme Oyunlar, Kutu Oyunlar, Yaratc Yazma, Seramik ile Tasarm ve Yaratclk atlyelerinde eitim gren ocuklar kurslar baaryla tamamlayarak sertifikalarn ald.

Birbirinden farkl branlardaki eitimlerin bir arada sunularak verildii ve 2 hafta boyunca sren akademide, 7-11 ya aras ocuklarn katlmyla sanat ve oyun pedagojisine ynelik eitimler verildi. Ayrca akademi sresi boyunca ocuklar iin masal anlatmlar, interaktif gsteriler ve gezi programlar dzenlendi. Masal atosu'nda gerekletirilen 4. ocuk Akademisi'nde, 7-11 ya aras ocuklar iin yaratcl artrmaya ynelik takm oyunlar da oynand. ocuk Akademisini baaryla tamamlayarak sertifika alan ocuklar, ocuk Akademisinden ok memnun kaldklarn ve atlyeleri ok sevdiklerini ifade ederek Bykehir Belediyesi yetkililerine kendilerine bu imkn saladklar iin teekkr ettiler.

Bykehir Belediyesi yetkilileri Masal atosunda dzenlenecek olan etkinlikler hakknda bilgi almak ve kayt yaptrmak isteyen vatandalarn 0222 300 00 15 numaral hattan kendilerine ulaabileceklerini ifade ettiler.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık