solyanreklam
sagreklam

GÜNEŞ ARABASI EKİBİNDEN BAŞKAN BÜYÜKERŞEN’E ZİYARET

GÜNEŞ ARABASI EKİBİNDEN BAŞKAN BÜYÜKERŞEN’E ZİYARET

GÜNEŞ ARABASI EKİBİNDEN BAŞKAN BÜYÜKERŞEN’E ZİYARET
  • 19 Temmuz 2018, Perşembe 0:00

Eskiehire gne enerjisi ile alan arabalarnn tantmn yapmak iin stanbul Teknik niversitesinden gelen 23 renci, Bykehir Belediye Bakan Prof. Dr. Ylmaz Bykereni ziyaret ettiler.

stanbul Teknik niversitesinin Kontrol ve Otomasyon Mhendislii, Makine Mhendislii, Elektronik ve Haberleme Mhendislii gibi 12 farkl blmnden rencinin bir araya gelerek rettii Gne Arabas ekibi, anakkale ve Bursadaki gezilerinin ardndan Eskiehire geldiler. Trkiyede birok ili gezerek Gne Arabasn tantmay planlayan ekip, Trkiyenin ilk yerli otomobili Devrim Arabasnn retildii yer olan Eskiehirin kendileri iin zel bir yeri olduunu belirttiler. Gne Arabas ekibi, Modern ve evreci ehircilik anlayndan dolay Bykehir Belediye Bakan Ylmaz Bykerenin almalarn ilgi ile takip ediyoruz. Biz genlere olan ilgisi ve yardmlarndan dolay kendisine teekkr ediyoruz dedi.

Genlerle sohbet eden Prof. Dr. Ylmaz Bykeren, Gne Arabas ekibini evreci almalarndan ve yarmalardaki baarlarndan dolay tebrik ediyorum. Kaplarmz alan genlere her zaman ak olacak. lerideki turnuvalarda kedilerine baarlar diliyorum dedi.

Sohbet ortamnda geen ziyaretin sonunda Bakan Bykeren misafirleriyle hatra fotoraf ektirdi. Gezilerine devam edecek olan Gne Arabas ekibi, Eskiehirin gzelliklerini dier ehirlerde de gsterebilmek amacyla yal hava koullarna ramen Kprba mevkiinde arabayla hatra fotoraf ekildiler.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık