GELECEĞİN KARİKATÜR SANATÇILARI YETİŞİYOR

• 13 Temmuz 2018, Cuma 0:00

Eskiehir Bykehir Belediyesi Genlik Merkezinde 15-35 ya aras vatandalarn cretsiz olarak faydaland eitimler tm hzyla devam ediyor. zellikle genlerin yaz aylarnda vakitlerini daha verimli bir ekilde geirmeleri amacyla dzenlenen yaz okulu kurslar youn ilgi gryor.

Eskiehir Bykehir Belediyesi bnyesinde alan yaz okulu kurslarna vatandalar byk ilgi gsteriyor. Genlerin yaz tatillerini en verimli ekilde geirmeleri amacyla dzenlenen yaz okullarnda eitimler tm hzyla devam ediyor. Bykehir Belediyesi Genlik Merkezinde alan Karikatr Okuluna katlan kursiyerler, karikatr nedir, amac nedir, nasl izilir gibi temel konular zerinde hem teorik hem de pratik eitim alyorlar.

Genlik Merkezi yaz okulu kurslarna katlan vatandalar, kendilerine bu imknlar sunan Bykehir Belediyesine teekkr ettiler.