solyanreklam
sagreklam

BÜYÜKŞEHİR YAZ SPOR OKULLARINA 700 ÇOCUK KATILIYOR

BÜYÜKŞEHİR YAZ SPOR OKULLARINA 700 ÇOCUK KATILIYOR

BÜYÜKŞEHİR YAZ SPOR OKULLARINA 700 ÇOCUK KATILIYOR
  • 20 Temmuz 2018, Cuma 0:00

Eskiehir Bykehir Belediyesi gelecein sporcularn yetitirmek, rencilerin yaz tatillerinde sosyal aktiviteler iinde bulunmalarn ve bedenlerini zinde tutmay renmelerini salamak amacyla at yaz spor okullar 700 rencinin katlm ile balad.

Okullarn yaz tatiline girmesi ile birlikte 11 ayr branta alan yaz spor okullar 700 rencinin katlm ile balad. rencilerin yaz aylarn beden ve zihin koordinasyonlarn gelitirecek sosyal aktiviteler ierisinde geirmelerini amalayan Bykehir Belediyesi, bu erevede basketbol, voleybol, hentbol, futbol, cimnastik, halk oyunlar, tenis, masa tenisi, kano, optimist ve judo branlarnda ocuklara eitim veriyor. Haller Spor Merkezi, irintepe Spor Merkezi, Osmangazi Spor Sahas, Bykehir Belediyesi Spor Salonunda alannda uzman personeller tarafndan eitilen renciler, hem bedenlerini zinde tutmay reniyor hem de elenerek vakit geiriyorlar.

Yaz spor okullarnn rencilerin fiziksel geliimi iin ok nemli olduunu belirten Bykehir Belediyesi yetkilileri, 16 Austos 2018 tarihine kadar 11 ayr branta verilen eitimlerin devam edeceini ifade ettiler.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık