solyanreklam
sagreklam

BARO BAŞKANI ÖZTEKİN'DEN BÜYÜKERŞEN'E VEDA ZİYARETİ

BARO BAŞKANI ÖZTEKİN'DEN BÜYÜKERŞEN'E VEDA ZİYARETİ

BARO BAŞKANI ÖZTEKİN'DEN BÜYÜKERŞEN'E VEDA ZİYARETİ
  • 28 Eylül 2018, Cuma 0:00

Eskişehir'de dört dönemdir Baro Başkanlığı görevini yürüten ve yeni dönemde aday olmayacağını açıklayan Rıza Öztekin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e veda ziyareti gerçekleştirdi.

6-7 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Eskişehir Barosu Genel Kurulu'nda aday olmayacağını açıklayan Eskişehir Baro Başkanı Rıza Öztekin, görevini sürdürdüğü dönem boyunca kendilerine her zaman destek olan Başkan Büyükerşen'e teşekkür etti. Öztekin, "Hukukun üstünlüğünü her zaman savunan Sayın Hocamıza, Baromuza vermiş olduğu desteklerden dolayı hem şahsım hem de tüm avukatlarımız adına teşekkür ediyorum. Kendisine minnettarız" dedi.

Nazik ziyaretinden dolayı Öztekin'e teşekkür eden Başkan Büyükerşen ise çalışmalarından dolayı Öztekin'e plaket takdim etti. Başkan Büyükerşen "Sayın Öztekin ve ekibi dört dönemdir Baro adına önemli çalışmalara imza attı. Kendisi ve ekibine tüm hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum. Mesleki sorunların çözümünde olduğu kadar, hukukun üstünlüğü, insan hakları başta olmak üzere tüm siyasi, medeni ve bireysel hak ve özgürlükleri savunmak açısından baroların önemi şüphesiz yadsınamaz. İnanıyorum ki önümüzdeki seçimlerde özgür iradesi ile sandığa giderek oy kullanacak avukatlarımız en doğru aday ve ekibini göreve getirecektir. Bu vesileyle de Baro Başkanlığına aday avukatlarımıza ve ekiplerine başarılar diliyorum" dedi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık