solyanreklam
sagreklam

ANKARA’DAN MADALYALAR İLE DÖNDÜLER

ANKARA’DAN MADALYALAR İLE DÖNDÜLER

ANKARA’DAN MADALYALAR İLE DÖNDÜLER
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 0:00

Bykehir Genlik ve Spor Kulb yzcleri, Ankarada dzenlenen 11-12 Ya Ulusal Geliim Projesi 2. Etap Blge msabakalarnda madalyalarn sahibi oldu.

Bykehir Belediyesi Genlik ve Spor Kulb yzcleri, Ankarada dzenlenen 11-12 Ya Ulusal Geliim Projesi 2. Etap Blge msabakalarnda byk baarlara imza attlar. Eskiehir, Aksaray, Ankara, Bartn ve Konya illerinden 30 kulp ve 155 yzcnn katld msabakalarda Bykehir Belediyesi Genlik ve Spor Kulb sporcular federasyonun belirledii barajlar geerek ve bayrak yarlarnda da dereceye girerek madalyalara kula att. Bayrak yarlarnda 4 * 50 kark erkek yarlarnda 2006 takm birinci olurken 2007 takm nc oldu. 4 * 100 serbest bayrakta ise 2006 ve 2007 takmlar ikinci olarak madalyalarn sahibi oldular.

Bykehir Belediyesi Genlik ve Spor Kulb yetkilileri, sporcularna ve ailelerine teekkr ederek, her branta baarl sporcular yetitirmenin mutluluunu yaadklarn ifade ettiler.

Bykehir Belediyesi ayrca Ankarada dzenlenen 11-12 Ya Ulusal Geliim Projesi 2. Etap Blge msabakalarnda Eskiehiri temsil eden 5 spor kulbne ulam destei salad. Kulp yneticileri ve sporcular da bu destekten dolay Bykehir Belediye Bakan Ylmaz Bykerene teekkr etti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık