solyanreklam
sagreklam

SEYİTGAZİ'Yİ HAN'A BAĞLAYAN YOLA NEŞTER

SEYİTGAZİ'Yİ HAN'A BAĞLAYAN YOLA NEŞTER

SEYİTGAZİ'Yİ HAN'A BAĞLAYAN YOLA NEŞTER
  • 02 Ekim 2018, Salı 0:00

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Seyitgazi ilçesinin Han'a bağlayan Bardakçı-Hankaraağaç mahalleleri arasındaki yolda genişletme ve zemin iyileştirme çalışmalarını titizlikle sürdürerek, geometrik ve fiziki standartlarını yükseltiyor.

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler Seyitgazi ile Han ilçeleri arasında yer alan Hankarağaç-Bardakçı yolunda altyapı zemin iyileştirme çalışmalarına başladı.

Ağır tonajlı kamyon ve iş makinelerinin büyük hasara neden olduğu Hankarağaç - Bardakçı mahalleleri arasındaki toplam 9 kilometre uzunluğundaki yolda Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalışmaları sürüyor.  Söz konusu  yolda genişletme ve altyapı iyileştirme çalışmaları büyük bir titizlikle yapıldığını belirten Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı yetkilileri,  ekiplerin yaptığı çalışmalarla yolun taşıma kapasitesinin yükseltilerek geometrik ve fiziki koşullarını sürücüler açısından emniyetli duruma getirdiklerini söylediler.

Seyitgazi-Han ilçeleri arasındaki yol çalışmalarının bir süre daha devam edeceğini ifade eden yetkililer, sürücülerin trafik işaretlerine ve kurallarına uymalarını istediler.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık