solyanreklam
sagreklam

Erzincan Belediyesi Tandır Başı ekibi tarafından konser düzenlendi.

Erzincan’da öğretmenler günü kutlamaları kapsamında Erzincan Belediyesi Tandır Başı ekibi tarafından konser düzenlendi.

Erzincan Belediyesi Tandır Başı ekibi tarafından konser düzenlendi.
  • 13 Aralık 2017, Çarşamba 14:54

 

Erzincan’da öğretmenler günü kutlamaları kapsamında Erzincan Belediyesi Tandır Başı ekibi tarafından konser düzenlendi. Konsere İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Alanur ve çok sayıda hemşehrimiz katıldı.

Burada bir açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün “  Belediye Başkanlığımız gerçekleştirmiş olduğu bu programdan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bizler marif ordusu olarak amacımız bize teslim edilmiş öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek için gayret ediyoruz. Çocuklarımız bizim işaret parmaklarımızı değil ayak izlerimizi takip ederler. Onlara çok iyi örnek olmalıyız. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü şimdiden kutluyorum. ” Dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Erzincan Belediye Başkan Yardımcısı Osman Alanur ise “ Öğretmenlerimizin bizim üzerimizde büyük emekleri bulunuyor. Devletimizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşması da öğretmenlerimizin eseridir. Ben bu vesile ile Ebediyete ulaşan öğretmenlerimize de Allahtan rahmet diliyor tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü şimdiden kutluyorum” dedi.  

Gerçekleştirilen konuşmaların ardından Erzincan Belediyesi Tandır Başı ekibi söylediği birbirinden güzel eserlerle izleyenlerin beğenisini kazandı.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık