Elazığ'a Ödül

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu’nun Mahalli Dal Halk Oyunları Şöleni, 10 Aralık 2017 Pazar günü Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanlığı Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Elazığ'a Ödül
  • 13 Aralık 2017, Çarşamba 14:12

Mahalli Dal Halk Oyunları Şöleninde Elazığ’ı temsil eden 45 yaş üstü Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekibi büyük ilgi topladı. Şölene Türkiye’nin değişik illerinden 30 ayrı grup ekip olarak katıldı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Konferans Salonu’nda yapılan ve her ekibe 10’ar dakikalık gösteri zamanı sunulan şölende Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekibi tarafından oynanan yöresel oyunlar seyircinin büyük beğenisini kazandı.
Şenlik sonunda ilimizi temsil eden Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Halk Oyunları ekibi, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Başkanı Hayri Gürhan Ozanoğlu tarafından ödüle layık görüldü.