solyanreklam
sagreklam

Lojistik Eğitim Merkezi Projesi protokolü imzalandı.

Elazığ Belediyesi, KOSGEB ve Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Lojistik Eğitim Merkezi Projesi protokolü imzalandı.

Lojistik Eğitim Merkezi Projesi protokolü imzalandı.
  • 13 Aralık 2017, Çarşamba 14:07

Sosyal belediyecilik alanında sosyo-kültürel, eğitsel ve sportif faaliyetlerle gençlerin geleceğine destek sağlayan Elazığ Belediyesi, gençlerin gelecekleri ve istihdam edilebilirliklerine katkı sağlayacak yeni bir projeye daha imza atıyor. 

Kültür Park’ta gerçekleşen imza törenine Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz,Elazığ Valiliği SODES Birim Müdürü Ramazan Polat, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yasin Karakaya, Elazığ KOSGEB Müdürü Şaban Yaşa, Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Abdulhakim Aydın, Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslanve proje kapsamında eğitim alacak gençlerkatıldı.

Protokol imza töreninde konuşan Elazığ Valiliği SODES Birim Müdürü Ramazan Polat, projenin ulaşım, pazarlama ve bilgisayar ağırlıklı bir proje olacağını kaydetti.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yasin Karakaya ise, projenin heyecan verici olduğunu belirterek, “Lojistik alanında ülkemizde pek yeterli elemanımız yok.Çağımızın gerçekten ihtiyacı olan bir hizmet sektöründe yetişerek, ülkemize katma değer katacaksınız. Hepinize başarılar diliyorum.”dedi.

Daha sonra konuşan Elazığ KOSGEBMüdürü Şaban Yaşa ise, işletmelerin en önemli sorunlarından bir tanesinin lojistik olduğunu belirtti. Yaşa: “Burada bu lojistik eğitimini aldığınız zaman hangi meslekte olursanız olun hangi sektörde olursanız olun mutlaka ve mutlaka karşılığını bulacaksınız. Bu açıdan da bundan sonraki süreçte bu eğitimlerin gerçekten sonuna kadar hakkını vererek, eğitim programlarını çok güzel değerlendirmenizi tavsiye ediyoruz.” dedi.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmazda Lojistik Eğitim Merkezi Projesi’nin gençlere yeni bir iş alanı oluşturacağını belirterek, “Bu eğitimlere katılarak profesyonel, kariyer sahibi, işini bilen ve bildiği işi en doğru şekilde yapan bireruzman olacaksınız. Bu proje kapsamındaki eğitimleri bitirdiğiniz an iş anlamında hayatınıza yeni ufuklar açılacak. Ancakönemli olan işveren pozisyona gelmektir.Bu noktada da KOSGEB destekleri size yol gösterecektir.” diye konuştu.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık