solyanreklam
sagreklam

LİSELİ GENÇLER SORDU, ŞEHRİN YÖNETİCİLERİ YANITLADI

Orhangazi Kaymakamlığı ve Orhangazi Belediyesi tarafından Orhangazi’deki lise öğrencilerine yönelik düzenlenen Liseli Gençler Soruyor, Şehrin Yöneticileri Yanıt

LİSELİ GENÇLER SORDU, ŞEHRİN YÖNETİCİLERİ YANITLADI
  • 15 Mayıs 2018, Salı 0:00

Orhangazi Kaymakamlığı ve Orhangazi Belediyesi tarafından Orhangazi’deki lise öğrencilerine yönelik düzenlenen Liseli Gençler Soruyor, Şehrin Yöneticileri Yanıtlıyor programı Orhangazi Mesleki Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde yapıldı. Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Karatosun, Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mesut Köse Liseli öğrencilerle buluştular. Liseli gençler sordu, şehrin yöneticileri yanıtladı.

Gençler taleplerini sıraladı

Programda Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri ilçenin tüm idarecilerine yönelik soru ve taleplerini sundu. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, belediye olarak bu yılı gençlik yılı ilan ettiklerini belirterek, bu kapsamda gençlerimiz için hem kültürel hem de sportif alanlarda yeni projelerimizi de hayata geçiriyoruz dedi. Çağlayan ayrıca gençler için eski Üniversite binasında gençlik merkezi oluşturduklarını belirterek, bu ve benzer çalışmalarımızla gençlerimize daha fazla hitap etmek onların taleplerine daha fazla karşılık vermeyi planlıyoruz dedi.

Yöneticiler yaklaşık 1 saat gençleri dinledi

Programda şehrin yöneticileri yaklaşık 1 saat süre ile gençlerden gelen soruları yanıtladılar. Öğrencilerin okul çevresinde istedikleri park ve spor alanları, ulaşım ile ilgili talepleri de belediye başkanı Neşet Çağlayan tarafından program esnasında ilgili kurumlarla telefon irtibatı ile çözüme kavuşturuldu.


 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık