solyanreklam
sagreklam

Arnavutköy'de Çocuk Gelişiminde Ebeveynin Rolü Anlatıldı

Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan ebeveynlere önemli tavsiyelerde bulunarak: “Çocuğun kişilik ve karakter gelişiminde babanın rolü anneden daha etkilidir” dedi....

Arnavutköy'de Çocuk  Gelişiminde Ebeveynin Rolü Anlatıldı
  • 21 Aralık 2018, Cuma 10:10

Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan ebeveynlere önemli tavsiyelerde bulunarak: “Çocuğun kişilik ve karakter gelişiminde babanın rolü anneden daha etkilidir” dedi.

Arnavutköy Belediyesi Yönetim ve Yaşam Merkezi içerisinde yer alan salonda Aile Eğitim Desteği Programı düzenlendi. Programa konuşmacı olarak katılan Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan ‘ebeveynlerin çocuklar üzerindeki etkisi’ ile ilgili konuşma yaptı. Çocuk gelişiminde babanın rolünün önemine değinen Sıtkı Aslanhan: “Türkiye ve yurtdışında yapılan bütün çalışmalar şunu gösterdi ki çocuğun kişilik ve karakter gelişiminde babanın rolü anneden daha etkilidir. Küçük çocuklar babalarına daha düşkündür. Babanın ilgilendiği çocukların dil gelişimi daha iyidir. Bütün çocuklar babalarıyla kitap okumayı çok severler” ifadelerini kullandı.

“Türkiye’de 50 milyon kutu depresyon hapı satıldı”

Türkiye’de depresyon hastalığının yaygınlık gösterdiğini vurgulayan Aslanhan: “Sağlık Bakanı açıkladı. 2017 yılında Türkiye’de 50 milyon kutu depresyon hapı satıldı. Memlekette 2 bayandan biri depresyonda öbürü gitmediği için oda depresyonda haberi yok gitse o da depresyonda. Şimdi kız okuldan geliyor. Kapıdan girer çantasını atıyor. Annesinin yüzüne bile bakmadan selam veriyor. Gidiyor odasına kapısını kilitliyor. Yatağına uzanıyor. Kulaklığını takıyor. Ay da 10 bin mesaj, WhatsApp, Twitter, Instagram, Facebook ücretsiz. Bu kız depresyona girmesinde ben mi depresyona gireyim” şeklinde konuştu.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık