"Umuda El Verelim" projesi kapanış töreni yapıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Diyarbakır Valiliği koordinasyonunda, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından SODES kapsamında yürütülen ve Büyükşehir Belediyesi'nin de proje ortakları arasında yer aldığı 'Umuda El Verelim' projesinin kapanış törenine katıldı.

• 25 Kasım 2018, Pazar 4:25

Büyükşehir Belediyesi'nin de proje ortakları arasında yer aldığı"Umuda El Verelim" projesinin kapanış töreni yapıldı. Diyarbakır Valiliği koordinasyonunda, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında yürütülen projenin kapanış programına, Vali Vekili Dr. Ahmet Naci Helvacı, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Bölge Jandarma Komutanı Tümgeneral Halis Zafer Koç, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, Adli Yargı Komisyon Başkanı Ercan Arslan, kurum müdürleri ile denetimli serbestlikten yararlanan vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre açılış konuşması yaptı. Daha sonra Proje Koordinatörü Emre Bilinmiş ‘’Umuda El Verelim’’ projesi ile ilgili bilgilendirme sunumu yaptı. Denetimli serbestlik kapsamında bağlama kursu kursiyerlerinin dinletisinin gerçekleşmesinin ardından Çanakkale Gezisi Tanıtım filmi izlendi.

Yapılan çeşitli yarışmalarda dereceye girenlere sertifikaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Programın ardından kursiyerler tarafından hazırlanan serginin açılışı yapıldı. Program serginin gezilmesinin ardından sona erdi.