solyanreklam
sagreklam

Sakarya Caddesi Yenilenecek

Sakarya Caddesi Yenilenecek

Sakarya Caddesi Yenilenecek
  • 01 Ocak 1970, Perşembe 2:00

Bağlar ilçesi Sakarya Caddesi esnafıyla istişare etme amacıyla bir araya gelen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, "Bağlar'ın kalbi Sakarya Caddesi'nde köklü bir düzenleme yapacağız" dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, esnafın daveti üzerine Bağlar ilçesi Sakarya Caddesi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla istişarede bulundu. Başkan Atilla ilk önce Lezgin Avcı Caddesi'nde kurulan semt pazarını ziyaret etti. Pazar esnafının sorunlarını dinleyen Başkan Atilla, eksikliklerin giderilmesi için daire başkanlarına talimat verdi. Vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Atilla, beklentilerini sordu. Ardından sorunları yerinde incelemek amacıyla Sakarya Caddesi'ne geçen Başkan Atilla, esnafların caddede yapılmasını istediği çalışmaları sordu. İş yerlerini tek tek gezen Başkan Atilla, tespit ettiği eksiklerin giderilmesi için özverili bir çalışmaya başlayacaklarını söyledi.

Sakarya Caddesi'nin ilçe için önemine değinen Başkan Atilla, "Bağlar'ın kalbi Sakarya Caddesi'nde köklü bir düzenleme yapacağız" dedi. Çalışmaların kısa sürede başlayacağını müjdeleyen Başkan Atilla, şöyle konuştu: "Bağlar ilçemizin önemli alışveriş merkezi olan Sakarya Caddesi'ndeki sorunları yerinde incelemek amacıyla bu ziyaretimizi gerçekleştirdik. Esnafımızın görüşünü almak için iş yerlerini tek tek gezdik. İş yerlerinin evlerin altında olması nedeniyle bina sakinlerinin de görüşünü aldık. Bu caddeyi kullanan herkesle ortak bir görüşe varmak amacıyla hemşehrilerimizle istişarede bulunduk. Caddede uzun yıllar belediyecilik hizmetinin tam anlamıyla yapılmadığını tespit ettik. Hemşehrilerimizin daha konforlu bir caddede, alışveriş yapmasına imkan sunma amacıyla Sakarya Caddesi'nde Büyükşehir Belediyesi olarak altyapıdan üst yapıya büyük bir çalışmanın içerisine giriyoruz. Burası şehrimizin prestij caddelerinden birisi olacak. Sakarya Caddesi, böylece modern bir görünüme kavuşacak."

Başkan Atilla, daha sonra Nükhet Coşkun Caddesi'ndeki esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık