Kamu Başdenetçisi Malkoç Başkan Atilla'yı Ziyaret Etti

• 15 Ekim 2018, Pazartesi 17:45

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç'u makamında ağırladı.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır'a gelen Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç ve beraberindeki heyet Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla'yı makamında ziyaret etti. Malkoç'a Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, Dicle Üniversitesi Rektörü Talip Gül, AK Parti İl Başkanı Süleyman Serdar Budak, Kamu Denetçileri Yahya Akman, Hüseyin Yürük ve Sadettin Kalkan eşlik etti.

Başkan Atilla tarafından kapıda karşılanan Malkoç, şeref defterini imzaladı. Makam odasında Malkoç'a Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü projeleri anlatan Başkan Atilla, Diyarbakır'ın tarihi ve kültürel mekanlarıyla ilgili bilgi verdi.