solyanreklam
sagreklam

İçişleri Bakanı Soylu, Diyarbakır Tanıtım Günleri'ni Ziyaret Etti

İçişleri Bakanı Soylu, Diyarbakır Tanıtım Günleri'ni Ziyaret Etti

İçişleri Bakanı Soylu, Diyarbakır Tanıtım Günleri'ni Ziyaret Etti
  • 01 Ocak 1970, Perşembe 2:00

Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde devam eden "Diyarbakır Tanıtım Günleri"ni ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla ile birlikte stantları gezdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) devam eden "Diyarbakır Tanıtım Günleri"ni ziyaret etti. Bakan Soylu'yu Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, kaymakamlar ve belediye başkan vekilleri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri karşıladı.

Halk oyunları ekibinin performansını sergilemesinin ardından Bakan Soylu, Başkan Atilla ve beraberindekiler tek tek stantları gezdi. Başkan Atilla, Bakan Soylu'ya etkinlikle ilgili bilgi verdi. Fuar alanında türkü söyleyen saz ekibinin yanına gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, burada "Suzan Suzi" ve "Ağlama yar ağlama" türkülerine eşlik etti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi standını da ziyaret eden Bakan Soylu burada Başkan Atilla ile bir süre görüştü. Başkan Atilla, Bakan Soylu'ya kentte devam eden çalışmaları anlattı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık