Eryılmaz'dan Çermik ve Çüngüş'e ziyaret

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Eryılmaz, Çermik ve Çüngüş ilçelerini ziyaret ederek belediye başkanları ile istişarede bulundu, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Eryılmaz'dan Çermik ve Çüngüş'e ziyaret
  • 23 Kasım 2018, Cuma 2:43

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Eryılmaz, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ali Sabaz, İmar ile Yazı ve Kararlar Daire Başkanı ile birlikte Çermik ve Çüngüş ilçelerini ziyaret ederek belediye başkanları ile görüştü, yürütülen çalışmaları inceledi, yetkililerden bilgi aldı.

Eryılmaz ve beraberindekiler, ilk olarak Çermik ilçesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu ile görüştü. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin Çermik’te yürüttüğü çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi alan Eryılmaz, daha sonra çarşı esnafıyla bir araya gelerek hayırlı işler dileğinde bulundu. Çermik esnafı yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerine dile getirerek Eryılmaz’a, yaşadıkları sorunları aktardı.

Çermik’in ardından Çüngüş’e geçen Eryılmaz, burada Belediye Başkanı Zübeyir Arslanca ve Kaymakam Mehmet Durgut’u makamlarında ziyaret etti. İlçede yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi alan Eryılmaz, Başkan Arslanca ve Kaymakam Durgut ile istişarede bulundu.