solyanreklam
sagreklam

Eryılmaz, Dünya Gıda Günü'nde vatandaşlara aşure dağıttı

Eryılmaz, Dünya Gıda Günü'nde vatandaşlara aşure dağıttı

Eryılmaz, Dünya Gıda Günü'nde vatandaşlara aşure dağıttı
  • 16 Ekim 2018, Salı 15:46

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Eryılmaz, Başkan Cumali Atilla’nın eşi Hanımefendi Lütfiye Atilla ile birlikte 16 Ekim Dünya Gıda Günü nedeniyle, Dağkapı Meydanı’nda sağlıklı gıdanın önemine dikkat çekmek amacıyla vatandaşlara aşure dağıttı.

Her yıl 16 Ekim’de çeşitli etkinliklerle kutlanan Dünya Gıda Günü dolayısıyla Sağlık İşleri Daire Başkanlığı’nın düzenlediği etkinlikte Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Eryılmaz Başkan Cumali Atilla’nın eşi Hanımefendi Lütfiye Atilla ile birlikte vatandaşlara aşure dağıttı. Eryılmaz ve Hanımefendi Atilla, Dağkapı Meydanı’nda seyyar mutfak tırının önüne kurulan stantta 3 bin kişiye aşure ikramında bulundu. Yoğun ilgi nedeniyle kısa sürede stant yanına kurulan sandalye ve masalarda afiyetle aşureleri tüketen vatandaşlar, Eryılmaz ve Hanımefendi Atilla’ya teşekkür etti.

Dünya Gıda Günü’nü aşure ikramında bulunarak kutlayan ve sağlıklı gıdanın önemine dikkat çeken Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kurulan stantlarda ayrıca vatandaşlara, içinde beyaz bayrak uygulaması, sağlıklı beslenme piramidi, bilinçli tüketici olmanın şartları, gıda katkı maddeleri, kent gıda denetim koordinasyonu, gıdaların evde uygun kullanımı ve muhafazasına ilişkin bilgilerin yer aldığı broşürler dağıttı.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık