Başkan Atilla'dan fuar ziyareti

• 30 Eylül 2018, Pazar 17:12

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, "Diyarbakır 6. Kitap Fuarı"nı ziyaret etti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, 4 yıl aradan sonra açılan "Diyarbakır 6. Kitap Fuarı"nda  kitapseverler ile bir araya geldi.

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle Diyarbakır Valiliği, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO), Diyarbakır Ticaret Borsası, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Karacadağ Kalkınma Ajansı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün desteğiyle düzenlenen fuarda, Başkan Atilla stantları gezdi. Fuarla ilgili yetkililerden bilgi alan Başkan Atilla, katılımcılar ve ziyaretçilerle sohbet etti. Ziyaret boyunca vatandaşlar, Başkan Atilla'ya yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Atilla, stantları gezen öğrencilere kitap hediye etti.