Başkan Atilla POMEM mezuniyet törenine katıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Şehit Ali Gaffar Okkan Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde (POMEM) eğitim gören 340 polisin yemin törenine katıldı.

Başkan Atilla POMEM mezuniyet törenine katıldı
  • 01 Ocak 2019, Salı 14:39

Diyarbakır Şehit Ali Gaffar Okkan Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde (POMEM) eğitimini tamamlayan 340 polis için yemin töreni düzenlendi. 22. dönem mezunları için düzenlenen yemin törenine Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat, Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, Şehit Ali Gaffar Okkan POMEM Müdürü Ahmet Yarım, kamu kurum müdürleri, polisler, aileleri ve davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından POMEM ile ilgili sinevizyon gösterimi yapıldı. Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, konuşmasının ardından dereceye giren mezunlara hediye verdi. Törenin ardından mezun olan öğrenciler, keplerini atarak mezun olmalarını kutladı.

Başkan Atilla, polisleri kutlayarak hayırlı olsun dileklerini iletti.