solyanreklam
sagreklam

Mevlid-i Nebi programı düzenlendi

Mevlid-i Nebi programı düzenlendi

Mevlid-i Nebi programı düzenlendi
  • 23 Kasım 2018, Cuma 2:39

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Diyarbakır İl Müftülüğü ile Yenişehir Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen Mevlid-i Nebi programına katıldı.

Diyarbakır İl Müftülüğü ile Yenişehir Belediye Başkanlığı tarafından Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle program düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen programa Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Burhan İşliyen, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül, Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Serdar Kartal, Sur Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdullah Çiftçi, İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır, kurum müdürleri, Diyanet İşleri Başkanlığı yetkilileri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kur'an- Kerim tilavetiyle başlayan programda haftanın önemini belirten konuşmalar yapıldı. Konuşmalarda Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in hayatı anlatıldı. Slayt gösterimi ve ilahi dinletisinin ardından program sona erdi. Başkan Atilla, programın ardından vatandaşlarla sohbet etti.

Mevlid-i Nebi Haftası Peygamber Efendimizin doğduğu günün içinde yer aldığı hafta, 'Mevlid-i Nebi Haftası' olarak kutlanıyor.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık