Hurdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nden Başkan Atilla'ya ziyaret

• 23 Kasım 2018, Cuma 3:37

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Sınırlı Sorumlu Diyarbakır Hurdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Davut Artagus'u makamında ağırladı.

Sınırlı Sorumlu Diyarbakır Hurdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Davut Artagus ve beraberindekiler, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla'yı ziyaret etti. Başkan Atilla, Artagus ve beraberindekiler ile makamda bir süre görüştü.

Başkan Atilla, Büyükşehir Belediyesi olarak kooperatiflerin fikir ve önerilerine önem verdiklerini belirterek ziyaret sebebiyle Artagus ve beraberindekilere duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Artagus ve beraberindekiler ise, Başkan Atilla' ya Diyarbakır ve ilçelerine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.