Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı Koşusu yapıldı

• 23 Kasım 2018, Cuma 3:41

Türkiye Jokey Kulübü tarafından organize edilen "Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı Koşusu" Diyarbakır Hipodromu'nda gerçekleşti. Koşuyu Blacks Winner isimli atla jokey İsmail Katı kazandı.

Türkiye Jokey Kulübü tarafından organize edilen "Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı Koşusu" Diyarbakır Hipodromunda koşuldu. Blacks Winner isimli atla jokey İsmail Katı'nın kazandığı koşuyu Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Genel Sekreter Muhsin Eryılmaz, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, Bölge Jandarma Komutanı Tümgeneral Halis Zafer Koç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Başoğlu, Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, Çınar Kaymakamı Selami Kaya, Hipodrom Müdürü Yılmaz Çelik, kurum müdürleri ve çok sayıda yarış sever izledi.

3 ve üzeri yaşlardaki İngiliz atlarıyla kum pistte gerçekleştirilen bin 900 metre mesafeli koşuda 8 at ve jokeyi birincilik mücadelesi verdi. 45 bin ikramiyeli koşuda ikinciliği Zeus isimli at elde ederken Cheat isimli at üçüncü, Baba Abdullah isimli at da dördüncü olarak tamamladı.

Yapılan koşunun ardından, koşuyu kazanan atın sahibi Hasan Koçyiğit'e "Başkanlık Kupası" Vali Güzeloğlu ve Başkan Atilla tarafından takdim edildi.