Başkan Atilla'dan,Sur İlçesine Ziyaret

Sur ilçesi Bozdemir Mahallesi'ni ziyaret eden Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, "Şehrimizin her noktasına en iyi hizmeti sunmanın gayretindeyiz" dedi.

Başkan Atilla'dan,Sur İlçesine Ziyaret
  • 25 Ocak 2019, Cuma 10:20

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Sur ilçesi Bozdemir mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Atilla beraberinde AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal, Sur İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdullah Çiftçi ile birlikte Bozdemir Mahallesini ziyaret etti. Başkan Atilla, Milletvekili Bal ve Kaymakam Çiftçi hemşehrilerimizle çay içip sohbet etti.

Şehrin dört bir köşesinde imar ve ihya çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Atilla, "Şehrimize marka değeri kazandıran birçok projeyi hep birlikte hayata geçirdik ve Diyarbakır'a değer katacak projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. Tamamlanan, yapımı devam eden ve çok kısa zaman içerisinde hizmete girecek olan projelerimizle Diyarbakır'ı imar ve ihya etmeye devam ediyoruz. Şehrimizin her noktasına en iyi hizmeti sunmanın gayretindeyiz" diye konuştu.