Başkan Atilla TOKİ kura çekim törenine katıldı

• 17 Ekim 2018, Çarşamba 16:53

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Sur mağdurlarına yönelik TOKİ tarafından yapılan evlerin kura çekim törenine katıldı.

Sur mağdurlarına yönelik TOKİ tarafından yapılan evler için kura çekim töreni düzenlendi. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi Toplantı Salonunda düzenlenen programa Vali Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Sur Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdullah Çiftçi, İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Süleyman Serdar Budak, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ufuk Nurrullah Bilgin, Vakıflar Bölge Müdürü Metin Evsen, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri ile hak sahipleri katıldı.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Açılış konuşmaların ardından 736 hak sahibi için kura çekimine geçildi. Kurada adı çıkan bir aileye anahtarı teslim eden Başkan Atilla, aileye evin hayırlı olmasını diledi.