solyanreklam
sagreklam

Başkan Atilla Gençlik Festivali Çalışmalarını İnceledi

Başkan Atilla Gençlik Festivali Çalışmalarını İnceledi

Başkan Atilla Gençlik Festivali Çalışmalarını İnceledi
  • 17 Ekim 2018, Çarşamba 17:21

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ile yapılacak "Gençlik Festivali" çalışmalarını inceledi.

Diyarbakır Gençlik Festivali hazırlıklarında sona gelindi. Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Emniyet Müdürü Tacettin Aslan ve kurum müdürleri, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı "Gençlik Festivali" çalışmalarını inceledi.

Başkan Atilla, Vali Güzeloğlu ve kurum müdürleri stadyumdaki çalışmaları kontrol etti, işçilere çalışmalarında başarılar diledi. Ardından Kent Meydanı'na geçen Başkan Atilla, Vali Güzeloğlu ve kurum müdürleri, etkinliklerin yapılacağı yerleri gezdi, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Diyarbakır Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Okçular Vakfı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Türk Telekom'un desteğiyle 18- 21 Ekim'de Kent Meydanı'nda düzenlenecek festivalde bölge gençlerinin sanat, spor ve eğlenceyle buluşmaları sağlanacak.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık