solyanreklam
sagreklam

Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyükşehir'in 135 eserinin açılışını yapacak

15 Aralık'ta Denizli'yi bir kez daha ziyaret edecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli Büyükşehir Belediyesinin 135 yatırımından oluşan yaklaşık 850 milyon TL'lik tesisin toplu açılışını gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyükşehir'in 135 eserinin açılışını yapacak
  • 14 Aralık 2018, Cuma 11:10
15 Aralık'ta Denizli’yi bir kez daha ziyaret edecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli Büyükşehir Belediyesinin 135 yatırımından oluşan yaklaşık 850 milyon TL’lik tesisin toplu açılışını gerçekleştirecek.
13.12.2018
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Aralık 2018 Cumartesi günü Denizli’yi bir kez daha ziyaret edecek. 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda saat 15.00'de düzenlenecek toplu açılış törenine katılacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada Denizli Büyükşehri Belediyesinin il genelinde yaptığı 135 yatırımdan oluşan yaklaşık 850 milyon TL’lik tesisin açılışını gerçekleştirecek. Bu kapsamda Üçgen Köprülü Kavşakları, Hal Kavşağı, Sanayi Bağlantı Köprüsü, Hayri Dev Kültür Merkezi, Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi, güneş enerji santralleri, kapalı yüzme havuzu ve spor tesisleri, ilçe otogarları, kültür merkezleri, katlı otoparklar, yaya üst geçitleri, Denizli Büyükşehir Belediyesi Asfalt Şantiyesi, Kamyon ve Tır Garajı, Üçler ve Bağbaşı 112 Acil ile 29 Ekim Bulvarı'ndaki UMKE, 112 Acil ve ASM, park, mesirelik, meydan, halı sahalar ve çevre düzenlemeleri, yol yapım çalışmaları, katık atık arıtma tesisleri, atık su arıtma tesisleri, içme suyu depoları, kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu hatları, üst yapı yatırımları ile tarihi yapı restorasyonlarının açılışı yapılacak.

Başkan Osman Zolan'dan davet

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bugüne kadar onlarca kez ağırladıkları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Denizli'yi çok sevdiğini ve çok önem verdiğini söyledi. Tüm Denizlilileri 15 Aralık 2018 Cumartesi günü saat 15.00'de 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’na beklediklerini kaydeden Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: “Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bu cumartesi günü bir kez daha şehrimizde konuk edeceğiz. Cumhurbaşkanımız hükümetimizin, kamu kurumlarının ve Denizli Büyükşehir Belediyemizin yatırımlarının toplu açılışını gerçekleştirecek. Liderimizin, Cumhurbaşkanımızın şehrimize her gelişi Denizlimize güzellikler olarak geri dönüyor. Denizlimiz kazanıyor.”
 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık