solyanreklam
sagreklam

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir koordinasyon toplantısı düzenledi.

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile biraraya gelerek, 69 ambarları mevkiinde yapılması düşünülen kamu kurumlarına ait altyapı çalışmalarıyla ilgili koordinasyon toplantısı düzenledi.

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir koordinasyon toplantısı düzenledi.
  • 18 Aralık 2017, Pazartesi 13:46

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile biraraya gelerek, 69 ambarları mevkiinde yapılması düşünülen kamu kurumlarına ait altyapı çalışmalarıyla ilgili koordinasyon toplantısı düzenledi. Toplantıya; Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Başkan Yardımcısı Erhan Darende, Başkan Yardımcısı Hikmet Cebeci, Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Tatar, Su İşleri Müdürü Yüksek Sevimli, İtfaiye Müdürü İsmail Sarıaydın, Akmercan Batıkar Bölge Müdürü Bekir Selçuk, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Kemal Gümrükçü, İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Mustafa Özmen, Kızılay Kan Merkezi Müdürü Selim Alan, Ticaret ve Sanayi Odası Proje Biriminden Erdem Koltuk, İl Defterdarlığı’ndan Bayram Yapar, TTK Genel Müdürlüğü Liman ve Demiryolu İşletme Müdürü Osman Emanet, İl Sağlık Müdürlüğü’nden Çevre Mühendisi Özge Zararcı, Enerjisa Başkent Elektrik’ten Planlama Mühendisi Ali Osman Tatlı ve Türk Telekom’dan Yönetici Nuri Özel katıldı.

Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, kurumlar arası koordinasyon önemine dikkat çekerek; belediyenin her zaman çözüm noktası olduğunu, ancak kurumlar arası güçlü ve etkili iletişiminde yapılan işlerde büyük öneme sahip olduğunu ifade etti. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, yapmış olduğu konuşmasında şu görüşlerine yer verdi: “Daha önce 69 ambarlarında imar değişikliği yapılarak resmi kurumlara tahsis ettik. Sayın Valimizin isteği doğrultusunda ve kurumlarımızın isteği neticesinde bizler, meclis üyesi arkadaşlarımızla görüşerek, söz konusu mevkiinin gelişmeye ihtiyacı olduğunu dile getirdik. Meclisimiz ertelemeden karar alarak imar değişikliği yaptık. 12 kurum, 69 ambarları mevkiinde binalarını yapmak üzere projelerini gerçekleştiriyorlar. Sayın Valimize bu konuyu arz ettim. Sağolsun dikkate aldı ve toplantı yaptık. Yaptığımız ilk toplantıda güzel konular ortaya çıktı ve neler yapmamız gerektiği konusu üzerinde durduk. Burada toplanmamızın sebebi, yapacak olduğumuz fikir alışverişinde etkili ve doğru koordinasyon kurmaktır. Hepinize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. Toplantı basına kapalı olarak devam etti.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık