solyanreklam
sagreklam

Başkan Akdemir, Bakan Eroğlu'na proje dosyası sundu.

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak için büyük öneme sahip olan Dere Islah Projesi dosyasını Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na sundu.

Başkan Akdemir, Bakan Eroğlu'na proje dosyası sundu.
  • 18 Aralık 2017, Pazartesi 13:30

Başkan Akdemir: “Dere Islah Projemizin biran önce hayata geçirilmesini istiyoruz”

 

 

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu,bir dizi açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere Zonguldak’a geldi. İlk olarak Zonguldak Valiliği’ni ziyaret eden Bakan Eroğlu, Bakanlığın yapmış olduğu yatırım programları hakkında bilgi verdi. Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak için büyük öneme sahip olan Dere Islah Projesi dosyasını Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na sundu.

               Konuyla ilgili açıklama yapan Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir; “Sayın Bakanımıza, şehrimiz için büyük öneme sahip olan Dere Islah Projemizin yer aldığı dosyamızı bir kez daha sunduk. Bu proje, gerçekten de çok önemli. Sayın Bakanımız birçok dere ıslah çalışması yaptıklarını ve şehir merkezimizden geçen derenin ıslah edilmesinin yatırım programına alındığını belirtti.” dedi.

             Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu’na,kaldırılan çöp aktarma istasyonunun yerine yenisinin yapılması konusunda talepte bulundu. Eroğlu, Dedeman Otel’de yapmış olduğu açıklamasında, söz konusu tesis için ormandan yer vereceklerini ve gerekli çalışmayı yapacaklarını ifade etti.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık