Şarköy'de Meyveciliğe Büyükşehir Desteği

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile Şarköy Ziraat Odası arasında "Meyveciliği Geliştirme Projesi" kapsamında iş birliği protokolü imzalandı.

Şarköy'de Meyveciliğe Büyükşehir Desteği
  • 15 Ocak 2019, Salı 0:00

Potansiyel bakımından Tekirdağ'ın meyvecilikte önde gelen ilçelerinden olan Şarköy'de, bu potansiyelin daha da geliştirilmesi açısından Büyükşehir Belediyesi ve Şarköy Ziraat Odası arasında meyveciliğin geliştirilmesi ile ilgili protokol imzalandı.

Protokole imza atan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Şarköy Ziraat Odası Başkanı Ömer Düzgen, protokolün Şarköy ilçesi için hayırlı olmasını dilediler.

Ayrıca imzalanan protokolün ardından Başkan Kadir Albayrak ilçe ziraat odası başkanları ile bir araya gelerek tarım ve hayvancılık hakkında değerlendirmelerde bulundu.