Beşiktaş'ta Altyapı Yenilemeleri Asfalt Çalışmaları ile Devam ediyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beşiktaş Belediyesi iş birliği ile Beşiktaş’ın yıllardır çözüm bekleyen Zeytinoğlu Caddesi’nin asfalt sorunu çözüme kavuşturuldu. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da kısa sürede tamamlanan çalışmaları yerinde inceledi.

Beşiktaş'ta Altyapı Yenilemeleri Asfalt Çalışmaları ile Devam ediyor
  • 11 Mayıs 2020, Pazartesi 1:05

Beşiktaş Belediyesi, Koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çevirerek ilçedeki altyapı sorunlarını çözmek için çalışmalarına hız verdi. Çökmeler ve olumsuz hava koşulları nedeniyle uzun zamandır bozuk olan Akatlar Zeytinoğlu Caddesi, Fen İşleri ekiplerimiz ve İBB ekipleri tarafından asfaltlanarak yenilendi. Yapılan çalışma ile vatandaşlar daha konforlu ve güvenli bir şekilde seyahat edebilecek.

"Belediye Ekipleri Asfaltı Bir Günde Tamamladı"
Zeytinoğlu Caddesi’ndeki asfalt sorununun kendileri için epeyce bir zamandır büyük sıkıntı olduğunu dile getiren Akat Mahallesi Muhtarı Murat Tayfun Kirmanlı "İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beşiktaş Belediyesi el ele vererek bu sorunu çözdüler. Asfaltı bir günde tamamladılar. Mahallemiz adına hepsine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da Beşiktaş’ın sorunlarını bir bir ortadan kaldırıyoruz diyerek altyapı yenileme çalışmaları hakkında şöyle konuştu:
"Yaşanabilir bir İstanbul ve Beşiktaş için İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içinde ilçemizdeki su baskınlarını önleyecek altyapı çalışmalarıyla sorunları ortadan kaldırıyoruz. Ayrıca Akatlar, Karanfilköy ve Zeytinoğlu Caddesi’nde gerekli asfaltlamaları da yapıyoruz."

Akpolat sözlerine şöyle devam etti: "Zeytinoğlu Caddesi’nin problemi çok büyüktü. Bizim halk toplantılarımızda vatandaşların sıkça dile getirdiği bir konuydu. Biz de buradan geçerken o sorunu yaşıyorduk. Buranın asfalt sorunu çözülüyor. Birçok noktada altyapı sorunlarımız çözülüyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’na ve ekiplerimize bu sorunu önceledikleri için Beşiktaş ve mahalle halkı adına teşekkür ediyoruz. Beşiktaş’ın diğer bölgelerinde de altyapı çalışmaları devam edecek. Akatlar Mahalle muhtarımız da burada; kendisi bize bu mahallenin durumuyla ilgili yaşanan sorunu sıkça dile getiriyordu. Onların da telkinleriyle bu sorunu önceledik ve bu sorunu çözmüş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yaklaşık 1 hafta içerisinde caddenin çizgileri çekildikten sonra bitmiş bir şekilde vatandaşların kullanımına açılacak."