KURNAZ REKLAMCI ÇOCUKLARLA BULUŞTU

Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ‘Kurnaz Reklamcı’ adlı eğitici ve öğretici çocuk oyunu ile yeni sezona merhaba dedi.

• 22 Ekim 2018, Pazartesi 1:44

KURNAZ REKLAMCI ÇOCUKLARLA BULUŞTU

20 Ekim Cumartesi günü Hatay Kültür Merkezi’nde sahneye yansıtılan, Adem Atar’ın kaleme aldığı çocuk oyununda; televizyon reklamlarının çocuklar üzerindeki olumsuz etkisi, gereğinden fazla para harcanmaması ve tutumlu olunması gerektiği eğlenceli bir dille anlatıldı.

Oyunun sonunda çocukların ilgi odağı olan şehir tiyatrosunun başarılı oyuncuları miniklerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. HBB Şehir Tiyatrosu yetkilileri, eğitici ve öğretici oyunların sezon boyunca devam edeceğini belirtti.