HATAYLILAR YENİDEN CUMHURBAŞKANLIĞI KUPA ŞÖLENİ İLE BULUŞACAK

• 17 Ekim 2018, Çarşamba 0:00

HATAYLILAR YENİDEN CUMHURBAŞKANLIĞI KUPA ŞÖLENİ İLE BULUŞACAK

Hatay Büyükşehir Belediyesi, HBB Kadın Basketbol Takımı’nın Türkiye’nin en büyük kupası unvanına sahip 26. Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı ikinci kez kazanması dolayısıyla kutlamalar gerçekleştirmeye hazırlanıyor. HBB, ‘Cumhurbaşkanlığı Kupa Şöleni’ adı altında Hatay’ın yerel ses sanatçılarını Hatay halkıyla buluşturarak kupa sevincini taçlandıracak.

ŞÖLEN 18 EKİM’DE BELEDİYE BİNASI ÖNÜNDE

10 Ekim Çarşamba günü Adana ASKİ Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada, Kadınlar Basketbol Ligi’nin son şampiyonu Fenerbahçe’yi yenip; 26. Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı müzesine götürerek tarih yazan Hatay’ın melekleri, kupayı ikinci kez Hatay’a getirmenin haklı gururunu yaşıyor. HBB’nin organizesinde 18 Ekim Perşembe günü saat 19.30’da belediye binası önünde kutlama etkinliği ile buluşacak olan Hataylılar, kupa coşkusunu doya sıya yaşayacak.