HATAY BÜYÜKŞEHİR'DEN KİLİSELERE NOEL AĞACI HEDİYESİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Noel Bayramı öncesinde Hatay’daki kiliselere yüzlerce Noel ağacı hediye etti.

HATAY BÜYÜKŞEHİR'DEN  KİLİSELERE NOEL AĞACI HEDİYESİ
  • 11 Aralık 2018, Salı 14:25

Attığı her adımda hemşehrileriyle Hatay’a bağlılığını ve sevgisini görünür kılan HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş öncülüğündeki HBB ekipleri, her yıl Hz. İsa’nın dünyaya gelişinin kutlandığı Noel Bayramı’nda Hıristiyan vatandaşların yanında oldu.

Kilise sorumluları, Antakya, Altınözü, Samandağ ve İskenderun ilçelerindeki kiliselere Noel ağacı hediye eden, kenti tüm farklılıkları ile kucaklayarak Hatay’ın birlik, beraberlik ve kültürüne katkı sağlayan HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve HBB ekiplerine teşekkür etti.