BÜYÜKŞEHİR KIRSALDA YOLLARI KIŞA HAZIRLIYOR

Büyükşehir Belediyesi ekipleri Seyitgazi ile Han ilçelerini birbirine bağlayan, aynı zamanda Cevizli, Bardakçı, Hankaraağaç mahallelerinin de ulaşımını sağlayan yolda kış mevsimi öncesinde, bozulan kısımların bakım onarım-yama çalışmalarını hiç ara vermeden sürdürüyor.

BÜYÜKŞEHİR KIRSALDA YOLLARI KIŞA HAZIRLIYOR
  • 23 Kasım 2018, Cuma 3:55

Seyitgazi İlçesi ile Han İlçesi arasındaki ulaşımı sağlayan bağlantıtı yolunda ağır tonajlı araçların meydana getirdiği hasarlar Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım Onarım Dairesi Başkanlığına bağlı ekiplerince giderilerek, ulaşımda aksamaların meydan gelmemesi  kış koşullarına hazırlanıyor.

Cevizli, Bardakçı ve Hankaraağaç kırsal mahallerinin de ulaşımını sağlayan 10 kilometrelik yolda oluşan hasarla ilgili olarak ekipler önce zemin iyileştirme çalışmalarını gerçekleştirerek, yolun genişliğini 5 metreden 6 metreye çıkardılar. Yoğun bir araç trafiğine sahip olan Seyitgazi-Han yolu üst yapı çalışmalarına başlayan Büyükşehir ekipleri, bozulan kısımların bakım onarım-yama çalışmasına hiç ara vermeden devam ediyor.

Yol çalışmalarının sürdürüldüğü bölgelerde sürücülerin işaret ve işaretçilerin uyarılarına dikkat etmelerini uyarısında bulunan yetkililer, yolun güvenli sürüş için standartlarının yükseltildiğini söylediler.