solyanreklam
sagreklam

Tekirdağ Barosu'ndan Başkan Kadir Albayrak'a Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Barosu Yönetim Kurulu Başkanı Av. Sedat Tekneci'yi makamında ağırladı.Baro Yönetim Kurulu Üyeleri ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün'ün de yer aldığı ziyarette, çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaret sonunda Başkan Kadir Albayrak, Av. Sedat Tekneci ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve yeni görevlerinde başarılar diledi. Sedat Tekneci de gösterdiği misafirperverlik nedeni ile Başkan Albayrak'a teşekkür etti.

Tekirdağ Barosu'ndan Başkan Kadir Albayrak'a Ziyaret
  • 18 Ekim 2018, Perşembe 0:00

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Barosu Yönetim Kurulu Başkanı Av. Sedat Tekneci'yi makamında ağırladı.

Baro Yönetim Kurulu Üyeleri ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün'ün de yer aldığı ziyarette, çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaret sonunda Başkan Kadir Albayrak, Av. Sedat Tekneci ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve yeni görevlerinde başarılar diledi. Sedat Tekneci de gösterdiği misafirperverlik nedeni ile Başkan Albayrak'a teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık