solyanreklam
sagreklam

SENFONİ ORKESTRASI'NDAN FINDIKKIRAN BALESİ KONSERİ

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası'nın bu haftaki programında ünlü bestekar Tchaikovsky'nin bestelediği son bale olan Fındıkkıran Balesi eseri Eskişehirlilerle buluştu.

SENFONİ ORKESTRASI'NDAN FINDIKKIRAN BALESİ KONSERİ
  • 22 Ekim 2018, Pazartesi 1:03

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası'nın bu haftaki programında ünlü bestekar Tchaikovsky'nin bestelediği son bale olan Fındıkkıran Balesi eseri Eskişehirlilerle buluştu. Gecede Şef Nikos Haliassas'ın müthiş performansı sanatseverlerden büyük alkış aldı.

2002 yılında kurulan ve ülkemizin en genç ve en hızlı gelişim gösteren sanat kurumlarından biri olarak Eskişehirli sanatseverlere unutulmaz dinletiler sunmaya devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, bu hafta ünlü bestekar P.I. Tchaikovsky'nin E.T.A. Hoffmann'ın Fındıkkıran ve Fareler Kralı öyküsünden uyarlayarak bestelediği Fındıkkıran Balesi adlı eserini Eskişehirlilerle buluşturdu. Şefliğini Nikos Haliassas'ın üstlendiği gecede sinevizyon gösterisi ile desteklenen temsil Eskişehirli müzikseverler tarafından ayakta alkışlandı.
 
Senfoni Orkestrası'nın gelecek programında tenor Ömer Türkmenoğlu ve soprano Özlem Üngör sahne alacak. 25 Ekim 2018 Perşembe saat 20.00'de Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı'nda gerçekleşecek Cumhuriyet Bayramı Özel Konseri'nin orkestra şefliğini Musa Göçmen yapacak. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık