solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN KERİMOĞLU, ALS-MNH HASTASINI SEVİNDİRDİ

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, 16 yıldır ALS-MNH(Amiyotrofik Lateral Skleroz- Motor Nöron Hastalığı) ile mücadele eden 56 yaşındaki Oya Sert'e akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

BAŞKAN KERİMOĞLU, ALS-MNH HASTASINI SEVİNDİRDİ
  • 20 Aralık 2018, Perşembe 15:05

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, 16 yıldır ALS-MNH(Amiyotrofik Lateral Skleroz- Motor Nöron Hastalığı) ile mücadele eden 56 yaşındaki Oya Sert’e akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

 

Engelli yurttaşların hayatını kolaylaştırmak için büyük gayret gösterdiklerini ifade eden Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu şunları söyledi: “ Bakırköyümüzde engelli yurttaşlarımıza hizmet veren 26 sivil toplum kuruluşuyla işbirliği içerisinde çalışarak ortak projeler yapmaya devam ediyoruz. Engelli yurttaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak ve farkındalık yaratmak amacıyla elimizden gelen desteği artırarak sürdüreceğimizin de sözünü veriyoruz. Bugün de ALS-MNH hastası Oya Sert Hanımefendiye hayırseverlerin de katkılarıyla akülü tekerlekli sandalye hediye etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.”

 

ALS-MNH Derneği Başkan Yardımcısı Nilüfer Şeftalicioğlu ve Dernek Koordinatörü Deniz Emral ile akülü tekerlekli sandalyesini teslim alan Oya Sert de, “Çok mutluyum. Maalesef walker yürüteç ile yaşamımı sürdürmek zor oluyordu. Akülü tekerlekli sandalye ile hayatım daha kolaylaşacak. Bakırköy Belediyesi’ne ve Başkan Kerimoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Bunun akülü tekerlekli sandalye bekleyen binlerce engelli kardeşimiz için de  örnek olmasını istiyorum “dedi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık