solyanreklam
sagreklam

Başkan Kadir Albayrak Muhtarlar Günü Etkinliğine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında Tekirdağ Valiliği önünde düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.Törende Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Süleymanpaşa Kaymakamı Aslan Yurt, Süleymanpaşa Belediye Başkan Vekili Berkay Bakır, Süleymanpaşa Muhtarlar Derneği Şube Başkanı Osmanlı Mahalle Muhtarı İsa Turgut ve mahalle muhtarları yer aldı.Saygı ve Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan 19 Ekim Muhtarlar Günü Çelenk Sunma töreni, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması ve Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması sonrasında son buldu.MUHTARLARDAN BAŞKAN KADİR ALBAYRAK'A ZİYARETSüleymanpaşa mahalle muhtarları, Çelenk Sunma Töreni'nin ardından Başkan Kadir Albayrak'ı ziyaret etti.Süleymanpaşa Belediyesi Tarihi Bina'da gerçekleşen ziyarette Başkan Kadir Albayrak Muhtarlar Günü'nü kutlayarak kendilerine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Muhtarlar da Başkan Albayrak'a gösterdiği misafirperverlik nedeni ile teşekkür etti.

Başkan Kadir Albayrak Muhtarlar Günü Etkinliğine Katıldı
  • 19 Ekim 2018, Cuma 0:00

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı  Kadir Albayrak, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında Tekirdağ Valiliği önünde düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Törende Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Süleymanpaşa Kaymakamı Aslan Yurt, Süleymanpaşa Belediye Başkan Vekili Berkay Bakır, Süleymanpaşa Muhtarlar Derneği Şube Başkanı Osmanlı Mahalle Muhtarı İsa Turgut ve mahalle muhtarları yer aldı.

Saygı ve Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan 19 Ekim Muhtarlar Günü Çelenk Sunma töreni, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması ve Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması sonrasında son buldu.

MUHTARLARDAN BAŞKAN KADİR ALBAYRAK'A ZİYARET

Süleymanpaşa mahalle muhtarları, Çelenk Sunma Töreni'nin ardından Başkan Kadir Albayrak'ı ziyaret etti.

Süleymanpaşa Belediyesi Tarihi Bina'da gerçekleşen ziyarette Başkan Kadir Albayrak Muhtarlar Günü'nü kutlayarak kendilerine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Muhtarlar da Başkan Albayrak'a gösterdiği misafirperverlik nedeni ile teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık